HansCruiser-tarina

Niin kuin monet muutkin merkittävät ideat myös HansCruiser on lähtenyt liikkeelle autotallista. Ennen ensimmäistä cruiseria autotalli on ollut harrastuspohjalta kaikenlaisten sähköisten laitteiden ja pyörien valmistuspaikka. Sieltä on valmistunut mm. valaisimia, sähköinen potkulauta, sähköpyöriä sekä kolmipyörä. Alun perin myös ensimmäinen HansCruiser suunniteltiin ja valmistettiin autotallissa tarkoituksena tehdä omasta pyöräilystä vähän hauskempaa.

Aikaa käytettiin paljon sen designin suunnitteluun. Cruiser-malliin päädyttiin sen rennon ajoasennon takia. Sähkömoottori lisättiin, jotta polkemisesta saadaan sujuvampaa. Huomiota kiinnitettiin siihen, että moottori sekä akku sulautuisivat cruiserin muotoiluun. Näin saatiin kokonaisuudesta tyylikäs. Tämän pohjalta lähti HansCruiserin ensimmäiset polkaisut kohti kruisailun aikaa.

Kyseinen cruiseri on edelleen omassa käytössä ja se on kruisaillut pitkin teitä vuodesta 2015 lähtien. Yllätykseksi se herätti paljon huomiota ja kiinnostusta kaikkialla, minne sillä kruisailtiin. Suuren suosion takia päätimme antaa myös muille mahdollisuuden nauttia pyöräilystä.

Ensimmäinen HansCruiser on prototyyppi, jonka pohjalta lähdimme kehittämään cruiseria. Valitsimme parhaat ominaisuudet designin ja teknologian osalta, jotta ajokokemuksesta saataisiin vieläkin parempi, elämyksellinen. Pysyimme kuitenkin uskollisena ensimmäisen HansCruiserin designin suhteen. Elämyksellinen ajokokemus on meille kruisailua. Siinä yhdistyy sujuvuus, rentous sekä edistyksellisyys.

Mielestämme pyöräilyn pitäisi olla kruisailua.

Luotettavuus

Luotettavuus meille tarkoittaa sitä, että cruisereiden toimintaan voi luottaa. Se on myös tärkeä periaate kaikessa toiminnassamme.

Laatu

Cruiserit on tehty laadukkaista osista sekä valmistettu laatua noudattaen jokaista asiakasta varten.

Edelläkävijyys

Kehitämme HansCruiseria jatkuvasti ja haluamme hyödyntää uusimpia innovaatioita cruiserien valmistuksessa sekä ominaisuuksissa.