Tietosuojaseloste

Me noudatamme kaikkia henkilötietojen suojelemista koskevia sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Tämä käytäntö auttaa sinua ymmärtämään, minkälaisia henkilötietoja me keräämme ja kuinka niitä käytetään. Voit aina ottaa yhteyttä meihin henkilötietojesi käsittelystä. HansCruiser on rekisterinpitäjänä, kun keräämme henkilötietoja verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista sekä yhteydenotoista.

Rekisterinpitäjä
HansCruiser/ Satabitti Oy
0998947-6
Salviatie 21 28610 Pori

Voidaksemme käsitellä tilauksiasi ja ostoksiasi meidän tulee käsitellä seuraavia tietoja sinusta;

  • Nimi
  • Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • Maksutiedot ja maksuhistoria 
  • Tiedot tilauksestasi (esim. tilausnumero ja tuote)

Näitä tietoja käsittelemme lain mukaisesti sopimuksen täytäntöön panemiseksi. Me säilytämme tietoja kahden vuoden ajan siitä, kun tilaus on toimitettu ja maksu suoritettu, jotta me voimme auttaa sinua mahdollisissa reklamaatio- ja takuutapauksissa.

Voidaksemme noudattaa meitä koskevia lakeja säädöksiä meidän tulee käsitellä seuraavia tietoja sinusta;

  • Nimi
  • Osoite
  • Maksutiedot ja maksuhistoria 
  • Tiedot tilauksestasi

Käytämme sivustolla seurantateknologiaa, jonka avulla saamme tietoa sivuilla kävijöiden määrästä, millä sivuilla on käyty ja mistä maasta kävijä on, miten sivulle on tultu ja mitä linkkejä avattu. Seurantateknologia mahdollistaa tietojen tarkastelun vain numeroina, joten henkilöt ovat anonyymeja. Analysoimme tätä tietoa, jotta voimme kehittää sivustomme toimintaa.

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille muutoin kuin

  • Tuotteen toimittaminen vaatii henkilötietoja
  • Maksupalveluiden tarjoamisessa

Henkilötietoja käsittelevät vain henkilöt, joilla on tähän käyttöoikeus. Tietojen turvallinen säilyttäminen on tärkeää, joten ne ovat järjestelmässä, johon sisäänpääsy edellyttää kirjautumisen ja tietyn käyttöoikeustason. Vain tietyillä henkilöllä on oikeus päästä näihin tietoihin käsiksi. Henkilötiedot ovat kolmannen osapuolen järjestelmässä, jossa noudatetaan tietosuoja-asetuksen ehtoja ja turvallisuutta. HansCruiserin verkkosivut sijaitsevat palvelimella, josta vastaa myös kolmas osapuoli tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Sinulla on oikeus pyytää tarkistamaan sinua koskevia henkilötietoja. Voit myös vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos koet sen lainvastaiseksi tai ettei meillä ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi. Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi, jolloin tietosi poistetaan järjestelmästämme. Jos tietojen poistaminen ei onnistu, ilmoitamme siihen perustellun syyn. Voit myös halutessasi pyytää dokumentin käsittelemistä henkilötiedoistasi.

Kaikissa yllä mainituissa tilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse mari.asmala@hanscruiser.fi.