Posted on Jätä kommentti

Inspiroitumassa messuilla

Kävimme viime viikolla Eurobike-messuilla Saksan Friedrichshafenissa. Olimme siellä tutustumassa erilaisiin sähköpyörien valmistajiin sekä etsimässä osien toimittajia, jotta cruiserista saadaan vieläkin parempi. Reissun tarkoituksena oli myös saada infoa uusista trendeistä ja vähän peilata sitä, missä me menemme.

Messuilla näki selkeästi, että erilaiset sovellukset ja palvelut niiden kautta ovat lisääntyneet. Tarjolla on mobiilisovelluksia ja järjestelmiä liitettynä moottoriin ja akkuihin. Lisäksi on palveluntarjoajia, jotka tarjoavat sovelluksia erikseen. Pääpaino kuitenkin on siinä, että tietoa pyöristä halutaan saada enemmän  ja sovelluksia halutaan hyödyntää uusien ominaisuuksien lisäämisessä. Esimerkiksi paikannus, reittitiedot sekä tieto kuljetuista matkoista ovat jo saatavilla olevia ominaisuuksia. Myös varkaudenestoon etsitään ratkaisuja hälytysten ja nettiyhteyden avulla.

Olikin hyvä nähdä pilvipalveluiden osalta tarjontaa ja sitä, mitä ratkaisuja niiden kautta tarjotaan valmistajalle ja mitä asiakkaalle. Tämä siksi, että lähdemme suunnittelemaan omaa pilvipalvelua, CruiserCLOUDia. Pilvipalvelun ja nettiyhteyden avulla saadaan pyöräilyyn aivan uusi ulottuvuus ja graafinen näyttö tukee hyvin pilvipalvelua, sillä siihen saadaan tuotua erilaisia ominaisuuksia kruisailun aikana. Tärkeää pilvipalvelussa on myös se, että ominaisuuksia ja tietoja voidaan tarkastella useilla eri laitteilla.

Nämä liittyvät läheisesti siihen, että meidän tavoitteena on tarjota muutakin kuin välinettä paikasta toiseen liikkumiseen. Pilvipalvelun kautta ollaan lähempänä sitä, mitä tavoitellaan eli kruisailua. Meillehän kruisailu tarkoittaa sujuvaa ja rentoa ajelua, johon on lisätty teknologiaa tehden ajelusta kokemuksen.

Mitä ominaisuuksia/palveluita teidän mielestä pilvipalvelun ja nettiyhteyden kautta cruiserissa pitäisi olla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *